Fotografie: Anita Tempelman
Fotografie: Anita Tempelman

100 kinderwensen vervuld bij Monkey Town

Actueel 525 keer gelezen

Spijkenisse – Maar liefst 100 kerstkinderwensen werden vanavond vervuld bij Monkey Town. Kinderen die de afgelopen weken bij het speelparadijs kwamen spelen, mochten op een kaart in de wensboom hun wensen invullen. Het was de eerste keer dat kerstwensboomactie gehouden werd.

De wensen waren net zo divers als de kinderen, die voorafgaande aan de uitreiking met hun ouders en/of opa's en oma's al lekker hadden zitten smikkelen van patatjes of pannenkoeken bij Monkey Town. Van een kinderfeestje met bowlen, roze kerstboom, kerstbrunch met de kerstman tot een step, slee, auto's of een prinsessenjurk; alle wensen kwamen uit. Jill en Britt wensten en kregen een prachtig meisjeshorloge en een jongetje wenste een bezoek van een brandweerauto met zwaailicht. Niet één maar zelfs drie brandweerauto's stonden daarom rond 17.00 uur voor de deur bij het speelparadijs.

De prijzen werden beschikbaar gesteld door sponsors en Monkey Town. De zeer geslaagde kerstwensboom actie krijgt waarschijnlijk volgend jaar een vervolg, aldus de organisatie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant