Handbalsters HVOS pakken de winst bij Hercules

Sport 139 keer gelezen

Den Haag – De handbalsters van HVOS hebben zondag het jaar afgesloten met een zege bij Hercuels 2. De ploeg van José Narvaez won het duel met 15-21. Halverwege de wedstrijd leek het verschil nog wat groter, toen stond het 8-15 voor de ploeg uit Spijkenisse.

'We deden het prima we gaan nu met een mooie overwinning afsluiten. Voor rust ging het vooral goed omdat wij daar met Eline van der Meer een dame hadden die echt in vorm was. Ze sleepte het hele team mee en daardoor konden we uitlopen', meent de oefenmeester.

Uitgevallen
Dat het na rust minder ging had een reden. 'Eline van der Meer gaf aan in de rust dat ze last had van een schouderblessure en ging er na vijf minuten af. Toen stortte het wat in elkaar. De ballen gingen er ook niet meer in en je laat kansen liggen', meent José Narvaez na het duel. De dames van HVOS gaan nu twee weken rusten en staan op de derde plaats. Op 8 januari wordt gestart met de tweede competitiehelft tegen Roda '71.