Afbeelding

De Kempvis na forse zege tegen ZVVS winterkampioen

Sport 354 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpolosters van De Kempvis hebben het jaar afgesloten met een eclatante 12-3 (2-0, 5-0, 2-2, 3-1) overwinning tegen het ZVVS 3 en mogen zich de winterkampioen noemen in de eerste klasse A.

'We hebben ondanks de afwezigheid van diverse speelsters (keepster Amanda Lubbe, Annelot Klaassen en Britt van Yperen, DR), maar met de inbreng van Naomi Vandeborcht en de ervaren speelsters Divera Bakker en Jessica van Heijningen goed gespeeld', stelde coach Hans Vermeer zich tevreden over het resultaat en het spel. 'We hebben de rust in het spel behouden en waar het kon kwamen we er met goede en effectieve uitbraken snel uit. Daarmee hebben we de tegenstander volledig overrompeld. Naomi stopte bij 4-0 ook nog een "5-meter". Nu op naar de volgende stap, hebben de kans om kampioen te worden, dus gaan we er voor.'

De Kempvis: Vandeborcht; Ilse Kuller (1 keer), Yvette Kleinherenbrink (1 keer), Patricia van Nierop, Femke den Haan (2 keer), Merel Corpeleyn, Melissa Huurman (6 keer), Divera Bakker (1 keer), Maaike Diepenhorst, Jessica van Heijningen (1 keer).

.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant