SCO'63 had zaterdag in het restant van de ontmoeting met Simonshaven geen moeite om de overwinning binnen te halen. Fotografie: Peter de Jong

SCO´63 walst in restant over Simonshaven heen

Sport 592 keer gelezen

Spijkenisse – SCO´63 heeft zaterdag het slot van het duel met Simonshaven afgewerkt en met ruime cijfers gewonnen van de hekkensluiter uit de gemeente Nissewaard. Het werd op sportpark Oostbroek in Spijkenisse een 5-0 overwinning voor SCO´63, dat daarmee naar de achtste plaats stijgt. Bij rust stond het 1-0.

Het duel werd vorige week gestaakt, omdat de scheidsrechter vanwege een blessure het duel niet verder kon afmaken. Er waren toen nog 37 minuten te spelen en SCO´63 leidde toen al dankzij twee treffers van Kevin Mack.

Restant makkelijk
Ook in het restant van de wedstrijd had SCO´63 het niet moeilijk met goede buur Simonshaven, dat nog altijd op de eerste punten wacht. Het was jongeling Sven Jansen, die samen met Shabam Yildrim en Hami Demerturkoglu de eindstand op 5-0 bepaalde. ´Het was eigenlijk geen probleem vandaag. Ik moet zeggen dat Simonshaven er alles aan probeerde te doen om tot een treffer te komen. Ik ben tevreden over het einde van deze seizoenshelft. We hadden strubbelingen, maar gaan met een positief gevoel het nieuwe jaar in´, aldus Hoek.