Abbenbroek werd zaterdag door Rhoon uit het bekertoernooi geknikkerd. Fotografie: Peter de Jong
Abbenbroek werd zaterdag door Rhoon uit het bekertoernooi geknikkerd. Fotografie: Peter de Jong

Abbenbroek in bekerduel onderuit tegen Rhoon

Sport 344 keer gelezen

Abbenbroek – VV Abbenbroek is er zaterdag niet in geslaagd om opnieuw voor een stunt te zorgen. De vierdeklasser uit Nissewaard, stuntte de afgelopen twee duels in de districtsbeker, door na het nemen van strafschoppen, als winnaar uit de bus te komen tegen derdeklassers. Zaterdag was koploper Rhoon de ploeg die het team van Jaco Verhoev en Marco van Dien kon stoppen.

Het werd aan de Gemeenlandsedijk 2-5 voor de ploeg uit Albrandswaard. De gasten stonden ook bij rust al voor met 1-2. In het eerste bedrijf kwam de ploeg van Marco van Rijn op een 0-2 voorsprong, maar Abbenbroek gaf zich niet zomaar gewonnen. Het was Kai Zeegers die iets terugdeed.

Huid duur verkocht
Ondanks dat Abbenbroek na de thee naar de gelijkmaker ging zoeken, was het Rhoon dat op 1-3 kwam, maar opnieuw wist Abbenbroek de aansluiting te vinden, dankzij een treffer van Jeroen Eerland. Daarna kon Rhoon de score nog verder opvoeren. ´We hebben best heel erg lang meegedaan. We hebben onze huid duur verkocht. Het ging mis met dode spelmomenten. Dat is natuurlijk zonde. We hebben na afloop de spelers allemaal een compliment gegeven over hoe ze in de wedstrijd speelden, je merkt dat Rhoon de terechte koploper is in de derde klasse´, laat Marco van Dien weten na het duel. Voor Abbenbroek vervolgt de competitie nu op 28 januari 2017.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant