Afbeelding

Volgend jaar een Swan Market in Spijkenisse

Gemeente 608 keer gelezen

Spijkenisse - De populaire Swan Market komt volgend jaar naar Spijkenisse. Op 7 mei wordt deze gehouden op de Markt tussen Boekenberg Spijkenisse en de Dorpskerk.

Swan Market is een platform voor creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen. Dat uit zich in een lifestyle markt waar een erg divers en creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en interieur items worden aangeboden door creatieve deelnemers. Al enige tijd wordt de markt in Rotterdam gehouden en in 2017 in Tilburg, Breda, Den Haag, Antwerpen en Utrecht.

Naast dat er geshopt kan worden, wordt men verwend met (h)eerlijk eten en drinken, aangeboden door authentieke food trucks en is er live muziek. Verder is er genoeg te doen voor de kleintjes.

Swan Market in Spijkenisse is onderdeel van een serie nieuwe markten die in 2017 in Spijkenisse gehouden wordt. Eerder werd via facebook een oproep gedaan om ideeën voor nieuwe markten aan te dragen. Swan Market werd veelvuldig genoemd en de gemeente heeft daarom contact gezocht met de organisator van deze markt, SHPPR Events Rotterdam.

Andere markten zijn een Brocante Markt, een Streekproductenmarkt en een Hip en Handgemaakt Markt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant