OHVV wist zondag aan de Eeweg niet te winnen van Excelsior '20. Fotografie: Theo van Kralingen
OHVV wist zondag aan de Eeweg niet te winnen van Excelsior '20. Fotografie: Theo van Kralingen

OHVV kan na rust geen vuist maken tegen Excelsior '20

Actueel 374 keer gelezen

Oudenhoorn – OHVV heeft zondag niet kunnen winnen in het voorlaatste duel voor de winterstop tegen Excelsior '20. De ploeg uit Schiedam trok uiteindelijk aan het langste eind en won het duel met 1-2. Bij rust stonden beide ploegen nog op gelijke hoogte, 1-1.

Al na negen minuten kopte Lorenzo Loef over doelman Rickl Groenendijk de 0-1 binnen. De twee spelers raakte elkaar en Loef kon direct niet verder, hij brak zijn sleutelbeen bij de botsing. Doelman Groenendijk was duizelig en zat regelmatig op het gras voor zijn doel en moest ook na een half uur met een lichte hersenschudding de strijd staken. 'Ik bleef maar duizelig en misselijk daarom kon ik niet verder', meende Rick Groenendijk. Na een kwartier kreeg OHVV een strafschop die werd benut door Dane Oost en na een uur bepaalde Joeri Krznaric de eindstand op 1-2.

Weer lege handen
Na afloop moest trainer Rafael Andrade constateren dat hij opnieuw onnodig met lege handen stond. 'Achteraf kijk je een koe in de kont. We moeten gewoon de kansen beter benutten. We hebben teveel nodig om te scoren. Dan krijg je toch weer de deksel op de neus. Na de 1-2 gooien zij alles op slot en komen we er niet meer door', verklaarde Rafael Andrade na afloop van het duel. Er was een gele kaart voor Jarno Huijsman. Zondag is het slotduel voor de winterstop tegen VFC.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant