Alle ingezamelde producten werden gesorteerd.
Alle ingezamelde producten werden gesorteerd.

Voedselbank kijkt met tevredenheid terug op actie

Actueel 250 keer gelezen

Dat was hard werken voor de ruim 200 vrijwilligers van de Voedselbank Spijkenisse e.o. tijdens de supermarktactie op vrijdag 9 en zaterdag 10 december. Op die dagen waren ze aanwezig in bijna alle supermarkten in Brielle, Heenvliet, Spijkenisse en Zuidland om uw giften in ontvangst te nemen. Gelijktijdig waren er 'eigen' acties in Oostvoorne en Rockanje.

Gelukkig was de actie niet voor niets. Nadat de gehele opbrengst was gesorteerd konden 1147 kratten als noodvoorraad in het magazijn worden opgenomen. De meeste kratten waren gevuld met lang houdbare producten zoals koffie, thee, rijst, groenten ik blik, suiker, enz. Voor de Voedselbank enorm belangrijke producten. In tijden van schaarste heeft de Voedselbank deze producten namelijk hard nodig om bij de bijna 650 pakketten te voegen.

Deze geweldige opbrengst had nooit mogelijk geweest zonder u. Iedereen die aan deze actie heeft bijgedragen dan ook hartelijk dank!!! De Voedselbank is blij met uw donatie.

Ook in 2017 zullen deze acties helaas nodig blijven. Op dit moment zijn de data nog niet bekend. Wilt u ook een keer meewerken aan deze actie geef u dan nu alvast op via supermarktactie@vvds.nl. Hoe meer mensen, hoe beter het lukt om zo veel mogelijk supers bemenst te krijgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant