De dames van HVOS hadden zondag in sporthal Olympia geen moeite met tegenstander Saturnus Leiden. Fotografie: Peter de Jong
De dames van HVOS hadden zondag in sporthal Olympia geen moeite met tegenstander Saturnus Leiden. Fotografie: Peter de Jong

Eenvoudige zege voor handbalsters tegen Saturnus

Sport 413 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HVOS hebben zondag een redelijk makkelijke middag gehad tegen Saturnus uit Leiden. De ploeg van José Narvaez won het duel in sporthal Olympia met 27-16. Bij rust stond het team uit Spijkenisse ook al op voorsprong, toen stond het 15-7.

De ploeg had in het begin veel moeite met het spel van de Leidse ploeg. Toch wist men dat van zich af te schudden en vooral het eigen spel weer op te pakken. Dat werkte prima voor HVOS en daarna kwam de ploeg niet meer in de problemen en werd direct de basis gelegd voor de ruime zege.

Snelle balcirculatie
"In het begin zag het er niet naar uit dat het zo gemakkelijk zou worden. Ze gingen mee tot 5-5. Dat kwam eigenlijk doordat wij meegingen in hun spel. Ze hadden een snelle balcirculatie. We liepen vervolgens uit van 5-5 naar 12-5 en toen was eigenlijk de basis al gelegd voor de zege", meende Narvaez na afloop.

Uitgespeeld
Met de ruime voorsprong bij rust ging men erna gewoon verder. "We hebben het na rust gewoon rustig kunnen uitbouwen. Ik kan niet ontevreden zijn over het spel en resultaat. We staan vierde, dus dat is ook prima', besluit Narvaez zijn commentaar. De Spijkenisser handbalsters hadden in Jolanda van der Sluis en Eline van der Meer hun topschutters met zes treffers. Zondag wacht koploper Foreholte.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant