SV Simonshaven snakt naar een succesje

Sport 268 keer gelezen

Poortugaal- SV Simonshaven heeft in en tegen Poortugaal met 6-1 (3-0) de tiende achtereenvolgende nederlaag geleden.

'Het klinkt misschien gek, maar we hebben best leuk meegevoetbald, hadden na een kwartier zelfs op 0-1 moeten staan, maar misten een strafschop', doelde trainer Richard van der Werf op de gemiste elfmetertrap van Kevin Francois. 'Daarna kregen we een klutsgoal tegen en zag je de koppies weer gaan hangen. Blijft het 1-0, dan kan het in de tweede helft nog een ander verhaal worden, maar vlak voor rust scoorde Poortugaal nog eens twee keer en weet je dat het gedaan is. Het positieve is dat we ons moeten vasthouden aan de eerste twintig minuten. Een succesje zou de ploeg goed. Hopelijk kunnen we zaterdag concurrent TransvaliaZW positief afsluiten.' Danny Verweij redde de eer.
SV Simonshaven: Johan van Es; Nick Veraart, Yoran Belder, Sander van Dongen (65. Danny Verweij), Ricardo van Driel, Desley Lit (65. Sven Jeurissen); Erik Huizinga (65. John van Hengst), Maarten Bijma, Kevin Francois; Silvester Mirer, Bas Moree.