advertorial

Nieuwe peuterdagopvang in wijk Sterrenkwartier!

Actueel 541 keer gelezen

In januari 2017 opent kinderopvang SKS Alles Kids maar liefst twee nieuwe peuterdagopvanglocaties. In de basisschool Paus Johannes aan de Galileilaan 1-3 wordt peuterdagopvang Kleine Beer gestart. In de school is ook de buitenschoolse opvang Grote Beer te vinden. Is uw kind tussen de 2,5 en 4 jaar oud, dan kunt u terecht bij deze peutergroep. Zit uw kind al op een basisschool in de buurt, is deze bso misschien een goede keuze.

Verderop in de wijk start peuteropvang Hommeltje naast basisschool De Bron en Toermalijn, aan de Vlasdreef 2 in Spijkenisse.

Op beide peuterlocaties kan op verschillende dagdelen gespeeld worden van 8.45 tot 11.45 uur. De peuters kunnen spelen in ruime lokalen waar diverse speelhoeken zijn gemaakt en ook natuurlijk buiten op de grote speelpleinen.

De peuterdagopvang van SKS Alles Kids heeft een goede naam, kinderen worden heel individueel begeleid. De opvang stelt zich ten doel om elk kind zich te laten ontwikkelen tot een zelfstandig individu. Zij werkt hiervoor onder andere met veel persoonlijke aandacht en volgt met ieder kind een Vroeg- en Voorschools Educatie (VVE) programma. Aan de hand van thema's ontwikkelen de kinderen zich al spelend op gebied van taal, rekenen en sociale vaardigheden. Er wordt heel veel georganiseerd. De peuterdagopvang werkt alleen met goed opgeleide en betrokken medewerkers. Ook worden er gratis workshops speciaal voor ouders aangeboden en kunt u terecht bij de pedagoog voor opvoedvragen van uw kind.

Bij beide locaties is momenteel nog beperkt plek! Heeft  u interesse in deze peuterdagopvang of de buitenschoolse opvang, neemt u dan contact op met SKS Alles Kids via 0181 61 35 20, optie 1. U kunt ook een mailbericht sturen naar klant@sksalleskids.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant