Afbeelding

Horeca in centrum van Spijkenisse mag langer open

Gemeente 2.240 keer gelezen

De horeca-ondernemers in het centrum van Spijkenisse mogen van vrijdag tot zondag tot 5.30 uur open zijn, mits ze vanaf 3.00 uur beveiligers inzetten en het laatste half uur de hoofdverlichting aan doen en geen muziek meer draaien.Vanaf 5.00 uur worden er ook geen bezoekers meer binnen gelaten en er worden geen consumpties meer verstrekt. Een duidelijk teken voor de bezoekers dat het tijd wordt om op huis aan te gaan.

Deze uitbreiding van de openingstijden geldt enkel voor een duidelijk afgebakend gebied. Horeca in de overige wijken van Spijkenisse mag van vrijdag tot zondag tot maximaal 2.00 uur open zijn. Voor bedrijven in de zwaardere categorie in de kernen van voormalig Bernisse geldt een verruiming tot 3.00 uur.

Terrassen in de kernen mogen het hele jaar van zondag tot en met donderdag tot 23.00 uur open zijn. In het centrum kan er zelfs tot 1.00 uur op het terras gezeten worden.

Een drive through mag 24 uur per dag open zijn, mits het niet leidt tot overlast in de directe omgeving en het bedrijf niet is gevestigd binnen de bebouwde kom.

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant