Het team van Medic Cosmetic staat voor u klaar. Foto: René Bakker.
Het team van Medic Cosmetic staat voor u klaar. Foto: René Bakker.
ondernemer van de week

Medic Cosmetic Clinics

Actueel 2.899 keer gelezen

Spijkenisse - Ruim drie jaar geleden opende Medic Cosmetic Clinics in de Raadhuisstaete de eerste medisch-cosmetische kliniek op Voorne-Putten.

'Wij richten ons in de kliniek op esthetisch verantwoorde anti-age behandelingen', geeft eigenaresse Mariëlle Saers aan. 'Alle medisch-cosmetische behandelingen richten zich op het behouden van de natuurlijk uitstraling van het gezicht.

Goedgekeurd door inspectie
Een team van gecertificeerde BIG-geregistreerde artsen biedt in de kliniek een grote verscheidenheid aan behandelingen aan, waaronder fillers en botox behandelingen, maar bijvoorbeeld ook ooglid-correcties. Het is de enige zelfstandige kliniek in de regio die goedgekeurd is op basis van de laatst geldende richtlijnen door de Inspectie van de Volksgezondheid.

Huidproblemen
Gedurende de afgelopen jaren, zagen de artsen dat klanten ook last hebben van diverse ontsierende p huidproblemen zoals acne, eczeem, psoriasis, gesprongen adertjes of een gevoelige huid. Bij Mariëlle en het team van artsen ontstond de wens om ook ook deze huidproblemen te gaan behandelen maar dan in een huidinstituut.

Overname Skincare & Beauty
clinic Elly de Cocq

Ze ging dus in de regio op zoek naar een plek waar ze een gespecialiseerd huidinstituut kon beginnen en vond dat op het Noordeinde bij Elly de Cocq. 'Elly werkte altijd op hoog niveau en dat is nu nog verder omhoog gebracht door de beste huidspecialisten aan te nemen.' Elly blijft als vakvrouw aan het instituut verbonden en houdt zich o.a. gericht bezig met permanente make-up en duurzaam ontharen, welke behandeling ook vergoed kan worden door de verzekering.

Acné poli - behandelingen vergoed door verzekering
Nieuw is de acné-poli. 'Veel Jongeren hebben een acné probleem', geeft Mariëlle aan. 'Er wordt vaak gezegd dat jeugdpuistjes overgaan en dat het bij de pubertijd hoort, maar acné is echt een huidaandoening die gepaard gaat met fikse ontstekingen. Het kan tot levenslange littekens leiden en dat is helemaal niet nodig.' Een behandeling door een acné-specialist bij ons wordt door veel verzekeringen vergoed, tot soms wel € 575,00.

SKIN-bar
Het pand op het Noordeinde heeft een complete metamorfose ondergaan en beschikt over vijf lichte cabines waar diverse behandelingen mogelijk zijn, variërend van heerlijke schoonheidsbehandelingen, cosmetische huidverbetering, duurzaam ontharen tot permanente make-up. Wij werken met de topproducten van het merk Dermalogica en de nieuwe medische lijn van TCA MD en PHformula. De producten kan men aan de skin-bar zelf uitproberen. Uiteraard voorafgaand aan een uitgebreid advies.In het wellness gedeelte is volop aandacht voor het verlichten van klachten veroorzaakt door Reuma, Artritis of Fibromyalgie. Ook zijn er anti-stress en infrarood behandelingen en kan men in de winter ook terecht voor lichttherapie om een winterdip te voorkomen of te verhelpen. Stap eens binnen bij de dependance van Medic Cosmetic Clinics op het Noordeinde en laat de huid vrijblijvend door de specialisten bekijken. Een professionele behandeling kan veel problemen voorkomen. De huid is ons grootste orgaan en verdient daarom om door professionals te worden behandeld.

Lezersaanbieding
Tegen overlegging van dit artikel, geeft Marielle 25 lezers bij het huidinstituut een gratis huidanalyse en een microzone-treatment van Dermalogica ter waarde van € 29,00. Hiervoor dient u voor 5 december een afspraak te maken bij het huidinstituut aan het Noordeinde 25 te Spijkenisse. Telefoon: 0181-614718.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant