Afbeelding

'Konnekt' viert kerst met minima

Actueel 471 keer gelezen

Op zaterdag 17 december organiseert Stichting Konnekt Buurtnetwerken alweer de derde editie van 'Maximaal kerst voor minima!'. Een gezellige middag in kerstsfeer speciaal voor inwoners van Nissewaard met een kleine portemonnee.

De middag vind plaats in Dorpshuis Hekelingen en zal in het teken staan van een heerlijke lunch, een heuse modeshow en een spetterend optreden van 'Jewelcase'. Voor de kinderen is er na de lunch een eigen programma en er wordt zelfs onderhandeld over een bezoek van de kerstman! 'Maximaal kerst voor minima!' duurt van 12.00 tot 16.00 uur en is gratis toegankelijk.

Er zijn dit jaar 200 plaatsen te vullen. Om in aanmerking te komen voor uw plaats(en) kunt u zich vanaf donderdag 1 december aanmelden door een mail te sturen naar konnekt@live.nl. Vermeld daarbij dan alle namen en leeftijden van gezinsleden die de middag zullen bijwonen. Ook kunt u dieetwensen doorgeven. Op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 15.00 uur kunt u ook bellen naar 06-19171932. Buiten deze tijden kunt een voicemailbericht achterlaten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant