Afbeelding

Olympia moet diep buigen voor zeer sterk ADO

Sport 196 keer gelezen

's-Gravendeel- Olympia trok na de eervolle 16-18 nederlaag tegen het hoog aangeslagen OZC hoopvol naar 's-Gravendeel voor de ontmoeting tegen ADO, maar het werd een deceptie, want de thuisclub liep met liefst 23-8 (10-2) over de korfbalequipe uit Spijkenisse heen.

'OZC speelt op het veld in de tweede klasse en is in onze afdeling favoriet voor de titel. We hebben tegen hen heel netjes gespeeld, deden zelfs mee, maar moesten de overwinning in het slot van de wedstrijd prijsgeven. Met het goede optreden tegen OZC hadden we vertrouwen getankt voor de wedstrijd tegen ADO. We wilden iets recht zetten voor de 16-8 nederlaag op het veld, maar de wedstrijd was in de eerste helft al gespeeld. ADO heeft een heel sterk team, maar we hadden gehoopt de opgaande lijn te kunnen doortrekken', aldus coach Peter Buitendijk.
Olympia: Lennart Orgers (2 keer), Shane van Bree, Tanja van Buren (2 keer), Nadine van der Steen (1 keer); Eline van der Wacht (1 keer), Nienke Kros, Glenn Everwijn (40. Martijn van de Breevaart 1 keer), Jason Blakmoor (1 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant