Afbeelding

Spivo blijft in het spoor van HLB van Daal

Sport 126 keer gelezen

Dordrecht- De volleybalsters van Spivo hebben in De Dijk in Dordrecht een 1-3 (25-17, 24-26, 18-25, 20-25) overwinning geboekt tegen Next Volley Dordrecht.

'Next Volley staat veel te laag voor wat zij aan kwaliteit in huis hebben', verklaarde coach Lennard Mijnans de gelukkige overwinning tegen de nummer tien in de derde divisie A. 'We hadden in de eerste set niets te vertellen, had net zo goed 25-7 kunnen zijn en in de tweede set stonden we zelfs met 23-20 achter. Rachelle de Vos had een uitstekende invalbeurt, want toen begon het te lopen en haalden we de set toch binnen. Het toont de veerkracht van de meiden. In vergelijking tot vorig jaar hadden we de koppies in de eerste fase van de competitie bij setverlies laten hangen, maar nu bleef de ploeg hard werken om de wedstrijd te laten kantelen. Bij 2-0 had het wel over geweest, dus kwam de eindsprint precies op tijd. Waar het kwartje vorig jaar net de verkeerde kant opviel, daar valt het nu de goede kant op. Dat dwingt de ploeg ook wel af. In de derde set liepen we langzaam weg, maar de vierde set was weer heel intens. Bij 20-20 serveerde Katja Milisav, mede door de steun van het meegereisde publiek, de wedstrijd uit. Ik ben supertrots op de positie waar de ploeg nu staat. HLB is iets verder, maar wij willen wel blijven meedoen.' De vrouwen spelen aanstaande zaterdag om 17.00 uur in het Mercatus College in Rotterdam tegen Volley Zuid.

Spivo (vrouwen): Anouk Mijnans (Maaike Mars), Katja Milisav (Lisa Verbeek), Vindarine Leito (Rachelle de Vos), Daisy Stolk, Romilda Jellema, Alicia Mijnans, Carmel Damen (libero).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant