Volleyballers Bernisse denderen door

Sport 96 keer gelezen

Rotterdam- De volleyballers van Bernisse hebben in de Rotterdamse sporthal West ook staartploeg Hou Stand 3 met een 0-4 (18-25, 21-25, 16-25, 12-25) overwinning de oren gewassen.

De Zuidlanders hebben aan de top van de tweede klasse B na acht wedstrijden en slechts drie verloren sets nu 11 punten voorsprong op naaste belager Vridos. 'Het gaat nog steeds voortvarend', erkende playing/coach Edwin Ooms de kracht van zijn team. 'Toch was het in de eerste twee sets niet best. Dat komt omdat we te laat in de zaal arriveerden en geen tijd kregen voor een goede warming-up. We moesten meteen aan de bak. Bovendien kwam Jaco Zaal pas binnen tijdens de tweede set, waardoor Onno van der Knaap noodgedwongen als spelverdeler moest beginnen. De service/pass liep voor geen meter, maar door hard werken sleepten we de sets toch binnen. Bij een 9-5 achterstand in de derde set begon het pas te lopen, lieten we Hou Stand alle hoeken van het veld zien.'