Afbeelding

De Kempvis klaar voor de topper tegen NieMo-Van Vliet

Sport 201 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpoloërs van De Kempvis hebben vlak voor de topper tegen medekoploper NieMo/Van Vliet aanstaande zaterdag in het Rivièrabad een klinkende 16-7 (3-2, 7-1, 3-0, 3-4) overwinning geboekt tegen Alkemade.

'We waren duidelijk beter dan de tegenstander', stelde coach Nico van Nieuwamerongen. 'We hebben alleen in de laatste periode slordig gespeeld. We kwamen weliswaar met 0-2 achter, maar aanvallend een tempootje hoger, een zuivere passing en fullpress liepen we van 0-2 uit naar 7-2 en 10-3. In de laatste periode was de scherpte er wat af, maar Alkemade heeft nooit meer kunnen terugkomen. De Kempvis bezet in de derde klasse A behalve met NieMo/Van Vliet en De Linge/PCG de eerste plaats. Sidney Davids was goed voor 4 treffers. 'We zijn klaar voor Van Vliet.' De topper in het thuisbad in Spijkenisse begint om 20.55 uur.
De Kempvis: Robin Deijl; Djurre Haitsma, Peter Verschoor (3 keer), Sidney Davids (4 keer), Kerem Tunca, Joost van Nieuwamerongen (2 keer), Joost Dusseljee (1 keer), Menno de Vries, Bas Havelaar (2 keer), Remco van der Werf (3 keer), Onno Kuller (1 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant