Afbeelding

Paspoort of ID-bewijs bezorgd waar en wanneer het u uitkomt

Gemeente 286 keer gelezen

Inwoners van de gemeente Nissewaard kunnen vanaf 1 december een nieuw paspoort of ID-bewijs thuis of bijvoorbeeld op het werk laten bezorgen. Dus waar én wanneer dit het beste uitkomt. Met deze nieuwe dienst wil de gemeente het de inwoners makkelijker maken. U hoeft hierdoor voortaan nog maar één keer naar het stadhuis te gaan: alleen voor de aanvraag. Voor € 4,95 wordt het paspoort of ID-bewijs dan enkele dagen later bij u bezorgd door een koerier van het gespecialiseerde bedrijf Dynalogic. Deze service past volledig binnen de moderne dienstverlening van de gemeente Nissewaard.

De bezorging door Dynalogic voldoet helemaal aan de beveiligingseisen van het aanvraag- en uitgifteproces. Zodra uw paspoort of rijbewijs klaar is, neemt Dynalogic contact met u op voor een bezorgafspraak. De speciaal opgeleide koerier voert de identiteitscontrole bij u uit, maakt het oude document onklaar en neemt dit mee.

De bezorgtijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag is dat van 8.00 tot 18.00 uur. Het bezorgen van reisdocumenten kost € 4,95 per document. Bezorgen kan in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant