Fotografie: Wil van Balen

GHVV '13 pakt in slotfase de winst bij Zwartewaal

Sport 177 keer gelezen

Zwartewaal – GHVV '13 doet het nog altijd uitstekend in het debuutjaar van de club, die deze zomer de ploegen Bernisse en PFC deed fuseren. Zaterdag won de ploeg na rust bij Zwartewaal met 1-2. Bij rust stond de formatie van John Stougje op een 1-0 achterstand.

Zwartewaal opende de score vanaf elf meter. Het duurde tot een kwartier voor tijd voordat de ploeg uit Heenvliet iets terug kon doen. Het was Roy Buijsman die voor de gelijkmaker wist zorg te dragen. Vier minuten voor tijd was het Danny Poldervaart die de winst bij GHVV '13 bracht.

Lastig duel
'Het was voor ons een lastig duel. Zij liepen meer achteruit dan vooruit. Dat snap ik vanuit hun positie wel. We hadden daar toch heel veel moeite mee. Uiteindelijk komt het dan toch goed voor ons. Na rust raken we paal en lat en haalt de doelman er nog wat uit. Zij hadden eerder nog kans ook op 2-0, daarna namen wij het over', meent Stougje die nog altijd aan kop staat. Zaterdag komt de ploeg niet in actie.