Afbeelding

Waterpoloërs boeken ruime zege bij ZPC Woerden

Sport 162 keer gelezen

Woerden – De mannen van De Kempvis hebben zaterdagavond een ruime zege weten te behalen in het duel met ZPC uit Woerden, dat op de laatste plaats staat in de competitie. De mannen van Nico van Nieuwamerongen waren met 6-17 te sterk voor de Woerdense ploeg. Bij rust stond het 4-8.

De eerste periode werd al direct de toon gezet voor de waterpoloërs uit onze stad. Het werd 1-4. Daarna kwam de thuisploeg iets sterker terug en werd met 3-4 gewonnen in de tweede periode. Ook in de derde periode werd nipt met 2-3 gewonnen, de laatste periode ging de winst met 2-4 naar de Kempvis.

Verwacht
'We hadden een grote uitslag verwacht. We hebben wel gewaarschuwd dat je dan niet in je eigen val moet lopen als het erg gemakkelijk gaat. Dan moet je oppassen dat je niet tegen jezelf gaat spelen', meent Nico van Nieuwameronge na het duel. Er werd gescoord door Bas Havelaar (3), Menno de Vries (2), Keram Tunca (2), Remco van der Werff (2), Peter Verschoor (2), Onno Kuller (2), Joost van Nieuwamerongen en Joost Dusseljee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant