Abbenbroek boekte tegen Poortugaal de derde zege op rij. Fotografie: Peter de Jong

Abbenbroek pakt derde zege op rij tegen Poortugaal

Sport 274 keer gelezen

Abbenbroek – Abbenbroek doet het de laatste weken uitstekend in de vierde klasse. De formatie van Jaco Verhoev won zaterdag op 'Abbenello' met 3-2 van Poortugaal . Bij rust leidde de formatie van de dorpskern van Nissewaard met 3-1.

Het was Mark Bubberman die na tien minuten de score wist te openen. Lang kon men niet profiteren van de voorsprong, want vijf minuten later kwamen de gasten uit Albrandswaard op gelijke hoogte. Weer tien minuten later was het Bubberman die nog een keer het doel van Poortugaal vond en kort voor rust was het Roy Verwijs die voor 3-1 zorgde. Kort na rust werd het 3-2.

Zelf in problemen
'We brengen onszelf eigenlijk in de problemen. Bij rust liepen wij de polonaise al. Dan waarschuw je de mensen en is het in een minuut 3-2. Dan maak je het jezelf lastig. Toch was het maar de enige kans die zij na rust hebben gekregen. Wij kregen nog diverse kansen om de wedstrijd op slot te gooien, maar die ballen ging niet in het doel', meent Marco van Diën na afloop. Zaterdagavond om 17.00 uur speelt de ploeg bij Warmundia (zo) voor de districtsbeker.