SCO'63 steeds verder onderop na verlies

Sport 185 keer gelezen

Vierpolders – SCO '63 heeft zaterdag opnieuw niet voor een zege kunnen zorgen in de vierde klasse. De ploeg van Peter Hoek verloor bij de nummer vijf van de competitie met 2-1. Bij rust leidde het elftal uit Spijkenisse nog met 0-1.

Na een goed half uur kwam SCO'63 op voorsprong dankzij een treffer van Saban Yildrim. Vervolgens ging men achterin in de fout en was het zes minuten na de thee alweer gelijk. Daarna golfde het heen en weer, maar zes minuten voor tijd waren het de Briellenaren die toch de winst naar zich toe wisten te trekken.

'We zijn eigenlijk heel de wedstrijd niet in de problemen geweest. We maken het moeilijk voor onszelf. We hadden meer druk verwacht van hen. We konden ook even blijven leunen op de 0-1 van ons. Daar hebben we wat moeite mee gehad. Naast de twee treffers hadden zij ook geen kansen', zegt Peter Hoek