Afbeelding

Sinterklaas bezoekt Nissewaard

Actueel 543 keer gelezen

Sinterklaas en zijn Pieten hebben het de komende weken enorm druk. Ze bezoeken alle kernen en zijn ook nog vaak te zien in winkelcentra. Onderstaand een overzichtje van waar Sint en Piet hun opwachting maken.

Winkelcentrum 't Plateau
Op woensdagmiddag 16 november komende Pieten tussen 12.00 en 16.00 uur naar winkelcentrum 't Plateau. Naast strooigoed en een hoop vrolijkheid brengen zij ook een pieten parcours mee. Heb jij het hele parcours gedaan? Dan ontvang je een echt pietendiploma. Doe je ook mee?

Simonshaven
De Goedheiligman bezoekt Simonshaven op 19 november en doet om 10.30 uur zijn intrede in de Hoeksteen.

Spijkenisse
Op 19 november zet Sinterklaas om 11.00 uur voet aan wal in Spijkenisse. Hij wordt daar traditiegetrouw ontvangen door de burgemeester.

Voorafgegaan door de Pietenband trekt de stoet naar het centrum waar Sinterklaas tussen 12.00 en 17.00 uur in het Winkelhart is te vinden.

Heenvliet
De kinderen in Heenvliet kunnen Sinterklaas op 19 november om 10.30 uur opwachten op de Markt. Na de ontvangst maakt Sint een rondgang door het dorp, die eindigt bij De Tweespan. 's Middags is er een kindermiddag met Wizardi en uiteraard Sint en Piet. Het middagprogramma begint om 13.30 uur. Kosten € 4,00 / OVS-leden gratis.

Hekelingen
Op zaterdag 19 november bezoeken Sinterklaas en zijn Pieten ook Hekelingen. Om 12.15 uur zal het dweilband de kinderen vermaken op het dorpsplein bij de muziektent. Om 12.25 uur arriveert de Sint bij de muziektent. Rond 12.45 vertrekt iedereen naar het dorpshuis, waar voldoende tijd is om op de foto te gaan en lekker te dansen. Sinterklaas zal ook wat kindertjes bij zich roepen. Ouders en kinderen die Sinterklaas iets willen vertellen, kunnen een mail sturen naar sintenpiet-doprsver.hekelingen@hotmail.com Rond 14.30 uur is het feest afgelopen.

Abbenbroek
Om 12.45 uur staan de kinderen in Abbenbroek Sinterklaas de 19e op te wachten bij het Dorpshuis. Na een optocht door het dorp is er om 13.30 uur feest in het dorpshuis,

Geervliet
Sinterklaas arriveert 19 november om 13.00 uur op de Noorddijk in Geervliet. Vanaf 14.00 uur is er een gezellig feest met de Magische Sint Spelshow. De kaartverkoop start om 13.45 uur. Kaarten kosten € 5,00 p.p. Om 19.00 uur start de lampionnenoptocht, onder begeleiding van de Hooi en Stro kapel.

Zuidland
In Zuidland zijn de Pieten er al rond 13.00 uur. Op de ring wachten zij samen met de kinderen op de komst van Sinterklaas die om 13.30 uur zijn opwachting maakt. Om 15.00 uur is er in Blessing een pietenplaybackshow voor alle kinderen en ouders.

Voorlezen met Piet
Op woensdag 23 en 30 november om 14.00 uur is de voorleespiet op bezoek in de bibliotheek voor het voorleeshalfuurtje. De voorleespiet kiest een paar mooie sinterklaasverhalen uit om voor te lezen. Iedereen die zin heeft om naar de leukste, spannendste en mooiste feestverhalen te komen luisteren, is van harte welkom!

Pepernotenfabriek
Op 26 november zijn de Pietenband en de Pepernotenfabriek van 12.00-16.00 uur op het Akkerhof.

Sinterklaasfeest Plateau
Spaar jij al mee? Vanaf 14 november kan er op winkelcentrum 't Plateau weer gespaard worden voor het Sinterklaas feest in Monkey Town op vrijdag 2 december a.s.. Vul de actie-envelop met € 45,00 aan kassabonnen besteed op 't Plateau ontvang een GRATIS toegangsbewijs. Zorg dat je er snel bij bent want op=op. De kinderen mogen lekker klimmen en klauteren maar ook is Sinterklaas aanwezig met een heuse Pietendisco! De actie envelop kan worden ingeleverd bij Primera op 't Plateau. Hier ontvang je direct jouw GRATIS toegangsbewijs. Dit Sinterklaasfeest mag je niet missen!

Oudenhoorn
Traditiegetrouw bezoekt Sinterklaas Oudenhoorn als laatste dorp in Nissewaard. Hier wordt hij feestelijk ingehaald op zaterdag 3 december. Vanaf 15.00 uur is het feest. Eerst de intocht met het muziekkorps, daarna is er in de school een verrassingsshow met DJ Brent en Pietje Noor.

Akkerhof
Op 3 december zijn Sint en Pieten tussen 12.00 en 16.00 uur op Het Akkerhof.

Meet & Greet
Op 3 en 4 december kun je Sinterklaas ontmoeten in het Sinterklaashuis op de Breestoep 6 in Spijkenisse. Sint is er tussen 12.30 en 16.30 uur.

AC Spijkenisse
Op maandag 5 december van 16.00 tot 17.00 uur komen er zwarte pieten naar het AC Spijkenisse op de Jan van Scorelstraat 2-6. Kom gezellig met je kinderen langs en ga op de foto met Piet en krijg wat lekkers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant