Jillian Veelo wist zondag twee keer te scoren voor de dames van HV Spijkenisse. Fotografie: Peter de Jong
Jillian Veelo wist zondag twee keer te scoren voor de dames van HV Spijkenisse. Fotografie: Peter de Jong

Half dozijn treffers voor hockeysters Spijkenisse

Sport 278 keer gelezen

Spijkenisse - De dames van HV Spijkenisse hebben zondag een uitstekende overwinning behaald op Rapide. De ploeg uit Spijkenisse won met 6-0 (2-0) van de nummer vijf van de competitie.

Voor rust was het Evelien Schutte die voor de ploeg van Jeroen Barto de score wist te openen. Vervolgens was het een strafcorner die werd binnen geslagen door Jamie Zegers die voor de ruststand van 2-0 wist te zorgen.

Na rust nog beter
Na de thee ging het wat gemakkelijker voor de hockeysters uit Spijkenisse. Een strafcorner van Isa Beker betekende de 3-0 en opnieuw een strafcorner van Jamie Zegers was goed voor de 4-0. Het duel werd met twee veld treffers afgesloten, die kwamen op naam van Isa Beker en invalster Lonneke van Breukelen.

Van de mat gespeeld
Na afloop van het duel was trainer Jeroen Barto een gelukkig man. 'We hebben echt een hele goede wedstrijd gespeeld. Zij hebben echt wel een goed team. Wij gaan nu echt hartstikke goed. Na rust lukte alles en hebben we ze volledig van de mat gespeeld. Dat beloofd wat voor volgende week tegen koploper Derby', zegt Barto na afloop. De ploeg uit Spijkenisse staat op dit moment op de tweede plaats met een punt achterstand op Derby. Zondag zal het er in Hendrik Ido Ambacht dus gaan om de koppositie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant