Afbeelding

Basketballers in spannend duel langs Punch 3

Sport 256 keer gelezen

Delft – De heren van The Hurricanes hadden zaterdag in Delft een lastige middag aan de derde keuze van Punch. De formatie van Sjarino Tweeling won het duel uiteindelijk met een klein verschil, 64-67. De gehele wedstrijd bleken beide ploegen aan elkaar gewaagd.

'Het was een spannende wedstrijd. We hebben maar op een paar punten gewonnen. Vorige week hebben we de overwinning uit het vuur kunnen slepen en dat gaf ons vandaag ook de motivatie om erg goed te starten. Toch had Punch 3 een ervaren team met veel ervaring', zegt Mike Overdiep na afloop.

Snelle voorsprong
'We hadden een snelle voorsprong van een punt of tien. Dat wisten zij voor het einde van de eerste periode weer goed terug te brengen. Vervolgens viel Maykandro Martens uit en moest naar het ziekenhuis voor een blessure aan zijn wenkbrauw. Later aan het einde deed hij weer mee. Bij een achterstand kwam er eerst een driepunter van Sjarino Tweeling en vervolgens het beslissende punt van Rick van Dijk', besluit Overdiep zijn visie over het duel met Punch 3.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant