Zuidland verliest zicht op middenmoot na nederlaag

Sport 140 keer gelezen

Waardenburg – Zuidland heeft zaterdag een vervelende nederlaag geleden bij WNC, dat drie punten meer had voorafgaand aan het duel. De ploeg van Adri van Tiggelen verzuimde om op gelijke hoogte te komen door in Gelderland met 3-1 te verliezen. Bij rust stond het 1-0 voor WNC.

Zuidland kwam al vroeg in het duel op achterstand, maar wist dat de gehele eerste helft zo te houden. Het draaide echter niet goed en men had de belangen in het duel aan de kant van Zuidland niet voor ogen. Pas in de slotminuut wist Leon van der Steen de eer van Zuidland te redden.

Geen overtuiging
'We kwamen al snel op achterstand, binnen vijf minuten. Je geeft dan door een aantal individuele fouten de wedstrijd verder uit handen. Het was er niet, er zat geen beleving in bij de meesten. Als je niet meer kan brengen, dan verdien je niet te winnen', meent Adri van Tiggelen na het duel. Zaterdag gaat de ploeg, die nu voorlaatste staat, op bezoek bij Kloetinge. De Zeeuwen bezetten de zesde plaats in de eerste klasse C.