SC Botlek krijgt te weinig in duel bij Rozenburg

Sport 282 keer gelezen

Rozenburg – SC Botlek voelde zich zaterdag bestolen in het duel bij Rozenburg. Door treffers kort voor het einde, dacht de ploeg van Richard Koutstaal met de zege terug naar Spijkenisse te reizen, maar in de slotminuut wist Rozenburg toch nog de gelijkmaker binnen te tikken en werd het 3-3 (1-2).

Al na zeven minuten was het Shurnel Jean Francois die de score opende. Vervolgens maakte binnen tien minuten Brian van der Laan weer gelijk. Patrick Klaris zorgde voor de 1-2 ruststand. Na de gelijkmaker van opnieuw Van der Laan was het acht minuten voor tijd Ackon die de 2-3 binnenschot. Echter in de laatste minuut bepaalde Rick Tas de eindstand op 3-3.

Punten verloren
'We hebben twee punten verloren en zeker niet één gekregen. Voor rust maakte Rozenburg het niet af. De eerste kans voor ons was gelijk raak, maar zeer snel was het 1-1. Na rust hadden wij de betere kansen. Al voor rust kreeg Mickey Loendersloot rood, dus is het prima dat we leken te winnen, erg zuur op het einde was het voor ons', besluit Koutstaal.