Spijkenisse blijft koploper na overwinning bij Argon

Sport 235 keer gelezen

Mijdrecht – Ook na afgelopen weekend is Spijkenisse nog altijd de koploper in de Hoofdklasse A. Zaterdag reisde de ploeg van Peter Wubben af naar het Noord-Hollandse Mijdrecht voor het treffen met voormalig zondagploeg Argon. De ploeg uit Nissewaard keerde naar huis met een 2-3 zege.

Bij rust leidde VV Spijkenisse al met 0-1. Het was Serginio van Axel-Dongen die Spijkenisse op voorsprong bracht. Na een uur werd het 1-1 en vervolgens schoot Micheal van Dommelen de 1-2 binnen. Het was opnieuw Van Dommelen die de 1-3 op zijn voet had. Kort voor tijd werd het nog 2-3 vanaf de penaltystip.

Betere ploeg
'Voor rust waren wij de betere ploeg. Toch wist doelman Byl ons drie keer te redden. Bij de gelijkmaker ging hij vervolgens in de fout. Ook na de thee waren wij de betere ploeg. Na de 2-1 was het wel gebeurd. Dan wordt het kort voor tijd nog 2-3 en is het even billen knijpen', verklaarde Wubben achteraf. Zaterdag reist de ploeg naar Achilles Veen dat tweede staat achter koploper Spijkenisse.