Hekelingen liet met veel fortuin Vierpolders in het zand bijten. Fotografie Peter de Jong.
Hekelingen liet met veel fortuin Vierpolders in het zand bijten. Fotografie Peter de Jong.

Hekelingen met veel fortuin langs Vierpolders

Sport 656 keer gelezen

Hekelingen- Hekelingen heeft zich door een 4-2 (0-2) overwinning tegen Vierpolders mede door de 3-6 nederlaag van Rockanje tegen WCR genesteld in de top van de vierde klasse F. 

'Het is een beetje een gestolen overwinning', erkende trainer Ad Reijtenbagh de fortuinlijke zege na het wegzenden van de doelverdediger van Vierpolders. 'Vierpolders stond bij een 0-2 voorsprong na een half uur met tien man omdat de keeper buiten de zestien hands had gemaakt en het zelfs een speler in het doel moesten zetten. 'Het spel was niet best, we werkten wel hard, maar het ging te gehaast en te geforceerd. De invallers hebben deze wedstrijd een andere wending gegeven.' Invaller Edinho Fortes bracht de spanning met de 1-2 weer terug, waarop Clifford Robinson de plooien weer glad streek: 2-2. Randy de Mackere (strafschop) en Danny Copperath bezorgden de Hekelingers de overwinning. 'Als we in de wedstrijden tegen Zwartewaal, Abbenbroek en Egelantier Boys wat volwassener hadden gespeeld, geen onnodige punten hadden laten liggen, hadden we bovenaan gestaan. De basis is strijd, want zonder kom je er in deze afdeling niet, daar blijven we op hameren.'

Hekelingen: Jordy de Groot; Clifford Robinson, Jessy Povinelli, Danny Corperath, Koen Spitters; Pascal van der Hor (30. Mark Wolberts), Zakaria Cheikh, Joey Wertz; Roy Stomp (55. Bilal Tsouli), Randy de Mackere, Toivi Schol (46. Edinho Fortes).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant