OHVV pakt eerste overwinning van het seizoen

Sport 160 keer gelezen

Oudenhoorn – OHVV heeft zondag de eerste overwinning van de competitie behaald. De ploeg van trainer Rafaël Andrade wist thuis aan de Eeweg met 1-0 te winnen van Wilhelmus. De stand was al bij rust bereikt.

De enige treffer van de middag stond al na vijf minuten op het scorebord. Op aangeven van Dane Oost, was het zijn broertje Saul Oost die het doel van de Haagse ploeg wist te vinden. Direct erna waren er nog meer kansen, maar de paal zorgde ervoor dat de score niet werd uitgebreid.

Smaakt naar meer
Na de zege was trainer Andrade erg in zijn nopjes. 'Dit smaakt echt naar meer. We hadden al twee punten, maar nu de eerste zege. Bij vlagen was het ook billen knijpen, zij hadden ook kansen. Dit was echter één van de mindere wedstrijden van onze kant. Het belangrijkste is echter dat we de punten hebben. Ik zag echt strijd en beleving bij ons', zegt Andrade na afloop. Zondag is Xerxes/DZB de tegenstander en dat is opnieuw een belangrijke wedstrijd. OHVV staat nu op de dertiende plaats in de tweede klasse D.