Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

GHVV ’13 op weg naar eerste periodetitel

Sport 206 keer gelezen

Heenvliet- GHVV '13 heeft door een 4-1 (2-1) overwinning tegen Poortugaal mede door het verrassende verlies van Rockanje (3-6 tegen WCR) als koploper een goede kans om de eerste periode in de vierde klasse F in de wacht te slepen.

'Het was niet best, maar desondanks hebben we voldoende kansen gecreëerd om tot een dubbele score te komen', stelde trainer John Stougje zich tevreden over de volle buit, maar enigszins kritisch ten opzichte de productie. 'De spitsen lieten het deze keer een beetje afweten. Dat neemt niet weg dat ik tevreden ben over de eerste zeven wedstrijden. Vergeet niet dat we als fusieclub een nieuwe start hebben gemaakt, bij nul moesten beginnen en veel spelers nog aan elkaar moeten wennen. Wij hebben een goede groep spelers, die wat voor elkaar over heeft. Complimenten naar de jongens.' Berry de Ridder zal volgende maand aan zijn knie worden geopereerd. GHVV '13 speelt aanstaande zaterdag in Rotterdam tegen TransvaliaZW.

GHVV '13: Erwin van Trigt; Evert-Jan Schoenmakers, Roman Pardon, Jordy van den Berg; Jeroen de Wit; Danny Poldervaart, Jelle Wolters, Vincent Schoordijk (57. Arie-Jan Dijkshoorn); Jimmy Donkers, Roy Buisman, Jordy Breestraat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant