Loempia's van Kippie. Om je vingers bij af te likken! (Foto: Facebook Kippie Spijkenisse)
Loempia's van Kippie. Om je vingers bij af te likken! (Foto: Facebook Kippie Spijkenisse)
ACTIES

Leukste acties van deze week

Algemeen 271 keer gelezen

We hebben de leukste acties van deze week weer voor je verzameld!

Polderbrood en haverkoeken

Meesterbakker Voskamp uit Spijkenisse heeft tot en met 22 oktober weer een paar mooie acties. Zo ontvang je een polderbrood en zes polderbroodjes voor 3,95 euro. Tevens zijn er haverkoeken in de aanbieding: vijf voor 2,95 euro. Haverkoeken zijn, zoals de naam al zegt, gemaakt van de graansoort haver. Ontzettend gezond en voedzaam!

Zeshonderd gram bami of nasi met twee kiploempia's

Kippie Spijkenisse heeft deze week weer een overheerlijke aanbieding. Voor slechts 8,95 euro krijg je een bak nasi of bami van 600 gram met twee kiploempia's plus een zak kroepoek. Daarnaast zijn er weer diverse acties van vijf euro. Wat dacht je van drie loempia's, drie gehaktballen, vijf kippenpoten of twee tortilla's? Kom gauw langs bij de lekkerste grill- en maaltijdenwinkel van Spijkenisse.

Gratis Wifi

In winkelhart Spijkenisse zijn vanaf 21 oktober gratis wifi-hotspots. Manlief hoeft zich niet meer te vervelen tijdens het shoppen! De hotspots zijn een extra service naar de bezoekers van winkelhart Spijkenisse.

Ambachtelijke slavinken

Keurslager van den Akker pakt deze week weer uit met een heerlijke vleesactie. Elke vierde ambachtelijke slavink is namelijk gratis. Overheerlijk bij een lekkere stamppot of overige Hollandse kost. Keurslager Van den Akker vind je in winkelcentrum Maaswijk in Spijkenisse.

iPhone 7 voor 54 euro per maand

Ritel Spijkenisse heeft weer een paar mooie knallers deze week. Zo heb je de iPhone 7 in je broekzak voor slechts 54 euro per maand. Daar zit 5000mb data bij, onbeperkt bellen én sms'en. Ook de nieuwste Samsung Galaxy S7 edge is voor een mooie prijs maandprijs aan te schaffen. En wat dacht je van inktcartridges bij Ritel? Elke tweede cartridge is maar een euro!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant