Zege voor GHVV'13. Fotografie: Wil van Balen.

GHVV '13 behaalt knappe zege tegen Vierpolders

Sport 414 keer gelezen

Vierpolders- GHVV '13 blijft in de vierde klasse F na de 3-4 (3-2) overwinning in de topper tegen Vierpolders in het spoor van koploper Rockanje.

'We gaan in bijna elke wedstrijd met een achterstand de rust in voor dat we eens goed wakker schieten', gaf trainer John Stougje hiermee aan dat zijn team pas op scherp komt te staan wanneer zij een obstakel moeten overwinnen. Dat gebeurde ook tegen Vierpolders, want na de snelle voorsprong door Jordy Buisman keken de Heenvlieters na twintig minuten spelen teen een 3-1 achterstand aan. Danny Poldervaart hield GHVV met de 3-2 in de wedstrijd en Jordy Breestraat gaf met een rake pegel na rust het sein tot het offensief naar de zege. Tien minuten voor tijd schoot Sander de Bloeme een vrije trap van Danny Poldervaart binnen: 3-4. 'Na de gelijkmaker werden we mede door wat omzettingen de bovenliggende partij tegen een Vierpolders waar nog menig club zal sneuvelen.'

GHVV '13: Van Trigt; Schoenmakers, De Bloeme, Pardon, Kers (26. Donkers); Wolters, Althusius, Poldervaart; Schoordijk, Buisman, Breestraat.