Stem op Donna en help haar haar droom waar te maken.
Stem op Donna en help haar haar droom waar te maken.

Spijkenisser tennister in race voor Sporttalent van het jaar

Sport 125 keer gelezen

Spijkenisse - De 18 jarige Donna Jansen heeft zich geplaatst voor de halve finale van de verkiezing van Sporttalent van het jaar, georganiseerd door het Fonds Gehandicaptensport.

Donna heeft een aangeboren afwijking waardoor ze niet verder kon met het valide tennis. Op een gegeven moment ontdekte ze het rolstoeltennis. Het was geen liefde op het eerste gezicht aldus haar moeder, maar inmiddels heeft ze haar draai hierin gevonden.

Ze sport bij Sports Enabled, de rolstoeltennisvereniging in Spijkenisse en heeft inmiddels ook haar eigen tennisrolstoel. Donna is enorm gedreven om zich te ontwikkelen en straalt als ze met haar sport bezig is. Sinds vorige maand traint ze bij de oud bondscoach en maakt grote stappen in haar ontwikkeling. Hierdoor heeft Donna zelfs anderen gemotiveerd om mee te gaan doen met wedstrijden.

Het bovenstaande heeft haar een nominatie opgeleverd bij de verkiezing tot Sporttalent van het jaar. Tussen 17 oktober en 1 november kan er gestemd worden op de halve finalisten.De top 3 gaat door naar de finale op 8 november. Hier bepalen jury en publiek wie de winnaar is.

Stemmen kan via http://www.sporttalentvanhetjaar.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant