Abbenbroek baalt. Fotografie: Peter de Jong.
Abbenbroek baalt. Fotografie: Peter de Jong.

Abbenbroek doet zich tekort tegen Zwartewaal

Sport 142 keer gelezen

Abbenbroek- Abbenbroek heeft onder aan de Gemeenlandsedijk een teleurstellen 1-1 (0-0) resultaat behaald tegen Zwartewaal.

'We gingen vol voor de overwinning', baalde teammanager Marco van Dien. 'Bij Hekelingen was het punt verdiend, had Hekelingen een optisch overwicht met weinig kansen, maar tegen Zwartewaal was er één ploeg die verdiende te winnen en dat was Abbenbroek, maar lieten we goede kansen liggen om met 2-0 de rust in te gaan.' Zo liet Roy Verweijs in de eerste helft twee riante kansen onbenut en stonden de vizieren van wederom Ron Verweijs na de openingstreffer van Marcel de Heus en Kevin Dijksman niet op scherp afgesteld. Zwartewaal kwam een kwartier voor tijd zelfs op 1-1. 'Daarna gingen beide ploegen voor de volle winst, kon het twee kanten op, maar wij hadden het gewoon af moeten maken.' Abbenbroek, dat in de vierde klasse F de zesde plaats bezet, speelt aanstaande zaterdag om 14.30 uur voor de districtsbeker tegen Sparta AV.

Abbenbroek: Bob van Lieshout; Jules van Esch, Jean Paul van Diggelen, Dennis Holsteijn, Arjan Blaak; Jordy de Looze, Patrick van Dis (80. Terence Tokaai), Glenn van der Graft; Marcel de Heus (85. Kaj Zegers), Roy Verweijs (65. Mark Bubberman), Kevin Dijksman.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant