Afbeelding

Handbalsters HVOS redden het niet tegen Ventura

Sport 122 keer gelezen

Spijkenisse – De handbalsters van HVOS hebben donderdagavond het inhaalduel met Schielicht Ventura niet kunnen winnen. Op sportpark Olympia werd het 25-36 voor de Schiedammers, die in de zaal in de hoofdklasse spelen. Bij rust was het verschil iets kleiner, toen stond het 10-14 voor Ventura.

'De eerste helft hebben wij ons kranig kunnen verweren. De druk in het duel was groot. Dat merkte je in de tweede helft toen Ventura de druk bleef opvoeren. Ik heb echter hele leuke dingen gezien van de ploeg. Zowel in verdedigend als aanvallend opzicht. Dat vind ik erg positief', meende José Narvaez na het duel.

Zaalcompetitie
Het was voor de dames van HVOS het laatste duel in de veldcompetitie die in maart wordt vervolgd.Komend weekend start voor de eersteklasser uit Spijkenisse de zaalcompetitie. 'Positief is dat Jolanda van der Sluis haar eerste speelminuten weer heeft gemaakt na haar blessure. Dat biedt ook voor de zaalwedstrijden perspectief', zegt Narvaez tot besluit. De competitie wordt geopend tegen Roda '71.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant