Afbeelding

Vierde zege op rij voor volleybalsters Spivo

Sport 176 keer gelezen

Meerkerk – De volleybalsters van Spivo hebben donderdagavond de vierde zege op rij geboekt. In het vooruitgeschoven duel moest de ploeg van Lennart Mijnans aantreden tegen Meerkerk, die de ploeg nog kende uit de promotieklasse tijd. De Spijkenisser volleybalsters zegevierden met 2-3.

De eerste set werd gewonnen door de thuisploeg met 25-20. Daarna ging de gelijkopgaande wedstrijd verder en in de tweede set werd door Spivo gewonnen met 19-25. Vervolgens ging het even moeizaam en verloor Spivo met 25-11. Toch kwam men sterk terug. De vierde set werd met 20-25 gewonnen, waarna de vijfde set de beslissing gaf en die werd met 13-15 gewonnen.

Scherpst van de snede
Het duel werd net als eerdere duels beslist op het scherpst van de snede. In de vijfde set kreeg coach Lennart Mijnans een gele kaart na een emotionele reactie. Dat zette de ploeg echter bij een 12-12 in vuur en vlam en Katja Milisav maakte op het einde het verschil. Spivo is na vier duels koploper en speelt volgende week zaterdag tegen hekkensluiter Volley Tilburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant