Archieffoto René Bakker
Archieffoto René Bakker

Aanmelding geopend voor vrijwilligersprijzen 2016

Gemeente 110 keer gelezen

Kent u een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie die een goede maatschappelijke bijdrage levert, leuke activiteiten organiseert of een organisatie die gewoon de zaken voor haar mensen prima op orde heeft?

Dan kunt die persoon of organisatie voordragen voor de Vrijwilligersprijs 2016. De sluitingsdatum voor aanmelding is 7 november.

Zonder vrijwilligers is het voor veel organisaties onmogelijk de inwoners van Nissewaard een goed en gevarieerd aanbod te bieden. Door een vrijwilliger of organisatie voor deze prijs voor te dragen kunnen inwoners de vrijwilligers, die vaak achter de schermen veel werk verzetten, ook eens in het zonnetje zetten. Nomineren kan via een formulier op www.nissewaardvoorelkaar.nl/vrijwilligersprijs-2016.

Een nieuwe categorie dit jaar is de prijs voor een initiatief. Als een initiatief wordt genomineerd, krijgt dat in ieder geval extra aandacht. Het winnende initiatief krijgt ook nog eens een extra ondersteuning. De activiteit moet wel uiterlijk december 2017 plaatsvinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant