Hekelingen en Abbenbroek deelden zaterdag de punten onderling. Het werd 1-1. Fotografie: Peter de Jong

Hekelingen en Abbenbroek verdelen de punten onderling

Sport 159 keer gelezen

Hekelingen – De vierde klasse strijd tussen Hekelingen en Abbenbroek, die na drie seizoenen weer tegen elkaar in competitieverband in actie kwamen, leverde zaterdagmiddag op sportpark 't Spui geen winnaar op. Het duel eindigde in 1-1, een stand die overigens bij rust al was bereikt.

Al na tien minuten wisten de gasten op voorsprong te komen. Het was Terence Tokaai die de gasten uit Abbenbroek op een voorsprong wist te zetten. Vervolgens ging Hekelingen op jacht naar de gelijkmaker en die vond het ook. Toivi Schol bracht de ploeg van Ad Reijtenbagh weer op gelijke hoogte. Hierna waren er over en weer nog wat kleine mogelijkheden, maar tot scoren kwamen de ploegen uit Nissewaard niet meer.

Prima uitslag
Na afloop was er opluchting aan de zijde van Abbenbroek over de puntendeling. 'Ik denk dat iedereen het er wel over eens is, dat dit een goede uitslag is. We hebben allebei wel de kansen gekregen. Het was een strijd op het middenveld', meent Marco van Diën na afloop.

Twee punten verloren
Ik denk dat we twee punten hebben verloren. Wij hadden wat meer mogelijkheden. De keeper deed ook goed werk. Wij zijn echter de vroege achterstand in de wedstrijd niet meer te boven gekomen', meent Ad Reijtenbagh na de derby.