De vrouwen van Spivo slaan onder toeziend oog van coach Lennart Mijnans de aanval van ODI af. Foto's: Peter de Jong.

Spivo koploper na overwinning tegen ODI

Sport 407 keer gelezen

Spijkenisse- De volleybalsters van Spivo zijn na de 3-1 (27-25, 23-25, 25-21, 25-16) overwinning tegen ODI na twee wedstrijden de trotse koploper in de derde divisie A.

'ODI probeerde zich vooraf in de underdog rol te plaatsen, maar het bleek gewoon een sterke ploeg te hebben', liet coach Lennart Mijnans zich niet misleiden door de tegenstander. 'We wonnen de rommelige eerste set, na drie setpoints overleefd te hebben wat gelukkig en verloren de tweede nadat we de hele set hebben voor gestaan weer ongelukkig. Het was met 1-1 een terechte tussenstand. We hebben laten zien wat stabieler te zijn door het niveau in de derde en vierde set vast te houden. ODI kon ons niet meer bijbenen. Je merkt aan de ploeg dat zij in vergelijking tot het vorige seizoen weer stappen hebben gemaakt en spelen met veel zelfvertrouwen. We zijn nu in staat om de tegenstander onder druk te houden. Het is mooi te constateren dat de ploeg gelet op de berichtjes en het enthousiaste publiek weer leeft.' Spivo speelt aanstaande zaterdag om 16.45 uur in Den Oert tegen Nuvoc uit het Brabantse Veldhoven, dat met 0-4 zegevierde over Next Volley Dordrecht.

Spivo (vrouwen): Anouk Mijnans, Katja Milisav, Rachelle de Vos, Daisy Stolk, Lisa Verbeek, Alicia Mijnans, Carmel Damen (libero). Maaike Mars voor Anouk Mijnans en Romilda Jellema voor Katja Milisav kwamen ook in actie.