Spijkenisse stijgt naar tweede plek na winst bij Jodan Boys

Sport 86 keer gelezen

Gouda – VV Spijkenisse heeft goede herinneringen over gehouden aan het duel met Jodan Boys. De formatie van Peter Wubben wist met een 1-4 zege terug te keren naar Spijkenisse. Bij rust leidde de hoofdklasser uit onze gemeente met 0-1.

Het was Eric Polet die voor de eerste treffer van de middag zorgde. Vervolgens kwam Jodan Boys terug in de wedstrijd. Polet zorgde opnieuw voor een voorsprong van Spijkenisse. Hierna maakte Etiën Mariana en Serginio van Axel-Dongen het werk af.

Moeilijke wedstrijd
Ondanks het feit dat Spijkenisse het goed heeft afgemaakt, ging het niet vanzelf. 'Tegen Jodan Boys is het nooit makkelijk, ze hebben een goede ploeg en in het eerste half uur vond ik hen zelfs beter. Doelman Bijl heeft ons in de wedstrijd gehouden. Na de eerste treffer zijn wij de betere ploeg en dat gold ook voor na de 1-1 in de tweede helft. Zij krijgen een spaarzame kans en scoren daaruit. Daarna konden wij het afmaken', meent Peter Wubben na het duel. De ploeg staat nu tweede in de hoofdklasse B.