Afbeelding

Activiteiten Week van de Opvoeding van start

Actueel 103 keer gelezen

Volgende week is het de landelijke Week van de Opvoeding. Onder het thema Contact vinden er in Spijkenisse activiteiten plaats rond de onderwerpen communiceren, contact, opgroeien, blijven leren en meegroeien. De partners in het Centrum voor Jeugd en Gezin in Nissewaard organiseren samen met de bibliotheek en het jongerenwerk verschillende activiteiten, zoals een workshop voor jongeren, een theaterworkshop voor kinderen tot 12 jaar en cursussen voor (groot)ouders.

Het programma luidt als volgt:

Maandag 3 oktober, 17.00-18.00 uur bibliotheek Boekenberg Spijkenisse
Sketch, theaterworkshop over de leefwereld van kinderen. Voor ouders met kinderen in groep 8 en 1e en 2e klas voortgezet onderwijs.

Woensdag 5 oktober, 9.30-10.00 uur en 10.45 -11.15 uur, Kinderdagverblijf Waterwiebels
Cursus baby- en kindgebaren, leer met gebarentaal praten met kleine kinderen. Voor kinderen van 0-4 jaar en hun (groot)ouders.

Woensdag 5 oktober, 16.00-18.00 uur, wijkcentrum Westdijk
Make your move, workshop van Rutgersstichting over daten, sociale media, groepsdruk en meer. Voor iedereen tussen 12 en 18 jaar.

Woensdag 5 oktober, 15.00-16.00 uur bibliotheek Boekenberg Spijkenisse
Mijn familieboom, kickoff van het opvoedgeschenk 2016 door wethouder Dijkman, maak een familieboom over jouw familie. Voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar.

Donderdag 6 oktober, 19.30-21.00 uur bibliotheek Boekenberg Spijkenisse
Peutermarkt met info, tips en shoppen voor ouders met kinderen tot 4 jaar.

Op www.cjgnissewaard.nl/wvdo vindt u alle informatie over het programma. U kunt zich daar ook voor de diverse onderdelen aanmelden. De toegang is voor alle activiteiten gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant