Foto: PR
Foto: PR

Lustrumconcert popkoor In Between

Actueel 262 keer gelezen

Spijkenisse – Vijf jaar geleden werd popkoor In Between opgericht. Aanstaande zaterdag 1 oktober wordt daarom het eerste lustrum van dit 24 zangers tellende koor gevierd met een mooi gevarieerd jubileumconcert.

In het Dorpshuis in Hekelingen kunt u  vanaf 20.00 uur luisteren naar nummers van o.a. Duffy, Cold Play, Racoon, Adele, en nog veel meer. Ook maakt soliste Franscesca Soltész haar opwachting. Kaarten à € 10,00 incl. consumptie, kunnen worden gereserveerd via jokebendknoop@hotmail.com, maar zijn ook aan de zaal verkrijgbaar. De zaal is open vanaf 19.30 uur. 

In 2011 ontstond bij enkele leden uit Gemengd Koor Spijkenisse het idee om een apart popkoor te starten. Dit ter variatie op het repertoire van operette, opera, klassiek en musical dat gewoonlijk door het Gemend Koor gezongen wordt. Met 10 zangers onder leiding van dirigent Ardjoena Soerjadi werd een voorzichtige start gemaakt. Binnen twee maanden telde de groep al 16 leden. Inmiddels is In Between uitgegroeid tot een zelfstandig popkoor met eigen optredens, maar nog steeds verbonden met GKS. Beide koren repeteren o.l.v. Soerjadi na elkaar op donderdagavond in de Ontmoetingskerk in Spijkenisse. Lijkt het u leuk om eens vrijblijvend te komen kijken tijdens een repetitie (18.45-19.45 uur) van dit gezellige driestemmig zingende popkoor, kijk dan op www.gemengdkoorspijkenisse.nl/inbetween. Iedereen, vooral mannen, is hartelijk welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant