Afbeelding

Uitstel werkzaamheden Suurhoffbrug A15

Verkeer 103 keer gelezen

Regio - Rijkswaterstaat voert groot onderhoud uit aan de Suurhoffbrug in de A15. De brug zou komend weekend in beide richtingen gestremd zijn voor het wegverkeer, maar vanwege de te verwachte weersomstandigheden komen de werkzaamheden te vervallen 

De werkzaamheden worden nu uitgevoerd in het weekend van vrijdag 7 oktober 20.00 uur tot en met maandag 10 oktober 5.00 uur Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 15 minuten.

Omleidingsroutes
Tijdens de weekendafsluiting wordt het verkeer omgeleid. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

  • Het verkeer vanuit Rotterdam richting de Maasvlakte kan omrijden via afrit 12, de N57 en de N218. Het verkeer vanuit Zeeland richting de Maasvlakte wordt omgeleid via de N496 en de N218.
  • Het verkeer vanuit de Maasvlakte richting Rotterdam kan omrijden via afrit 8, de N218 en de N57.
  • Het Vervoer Gevaarlijke Stoffen (ADR/VGS) wordt omgeleid via de Krabbeweg, de Staaldiepseweg en de N57 en vice versa.

Route voor voetgangers en (brom)fietsers
Voetganger en (brom)fietsers kunnen tijdens het onderhoud gewoon gebruikmaken van het voet- en fietspad. Zij ondervinden geen hinder van de werkzaamheden.

Scheepvaart
Tijdens de werkzaamheden is er geen noemenswaardige hinder voor de scheepvaart. Wel wordt schippers gevraagd extra op te letten bij het passeren van de brug.

Meer informatie
Ga goed voorbereid op weg en plan uw route op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden. Heeft u vragen over de werkzaamheden? Bel gratis met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant