Afbeelding

Juf Westerdijk neemt afscheid van CBS Het Baken!

Actueel 304 keer gelezen

Spijkenisse - Na ruim 30 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, nam Juf Jeanne Westerdijk feestelijk én sportief afscheid van kinderen en ouders.

Zij startte haar carrière als ouderraad lid en werd door de groei van de school en haar inzet, gevraagd om voor de klas te komen staan. Al snel werd haar interesse voor de zorg voor leerlingen en ouders opgemerkt. Zo kreeg Jeanne de functie van remedial-teacher, intern-begeleider én werd haar carrière verbreed in combinatie met adjunct-directrice van Het Baken.

Jeanne Westerdijk heeft een groot hart voor haar leerlingen en heeft van menig oud-leerling hun zoon of dochter op Het Baken mogen verwelkomen. Ze gaat nu genieten van haar welverdiende pensioen!

Vanmorgen werd juf Jeanne Westerdijk eerst koninklijk onthaald met een politie-escorte in een cabrio en daarna gekroond. Zij werd omringd met echte beveiligers en ondersteund door haar hofdames. Daarna werd zij door de hele school toegezongen. In school werd er een film getoond, waarin alle leerlingen juf Westerdijk gedag zeiden. De dag werd sportief afgesloten met de sponsorloop en na afloop kregen alle kinderen een cadeautje én een ijsje van de juf.

Nu zij aan het einde van haar werkzame leven is gekomen, hoopt het team van Het Baken dat zij daar nog lang in goede gezondheid van kan genieten. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant