Foto: Konnekt.
Foto: Konnekt.

Kledingbank 'Konnekt' geeft gratis kleding aan minima

Actueel 396 keer gelezen

Met de opening van de Buurthuiskamer aan de Lenteakker 5c heeft 'Konnekt' in mei ook de deuren geopend van de Kledingbank. Om te voorzien in een noodzakelijke behoefte, kunnen mensen met een minimum inkomen hier maandelijks gratis kleding komen halen.

'Konnekt' probeert hierbij laagdrempelig in te zetten. 'De noodzaak tot het verstrekken van kleding zit niet alleen in de cijfers, maar ook in de omstandigheden waar men in verkeert. Ook wanneer er niet direct aanleiding is tot zorg kunnen simpele uitgaven, zoals die voor kleding, een flinke aanslag op de portemonnee zijn.', legt Thérèse van Wassenaar, voorzitter van 'Konnekt' uit.

Mensen die verwachten recht te hebben op de gratis kleding kunnen zich bij 'Konnekt' aanmelden. Ook kunnen hulpverleners mensen aanmelden. Dat kan door te bellen met 06-19171932 of een mail te sturen naar info@konnekt-buurtnetwerken.nl. Even binnenlopen in de Buurthuiskamer mag natuurlijk ook. De Buurthuiskamer is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant