HV Spijkenisse bezorgt Liberty eerste nederlaag

Sport 190 keer gelezen

Spijkenisse- De hockeysters van HV Spijkenisse hebben koploper Liberty met een dikke 4-0 (0-0) nederlaag opgezadeld.

'We hebben een heel goede wedstrijd gespeeld, maar in tegenstelling tot in de eerste helft scoorden we in de tweede helft wel', sprak coach Jeroen Barto zijn tevredenheid uit over de wijze waarop zijn team opponent Liberty afblufte. 'We hebben de tegenstander met veel passie overklast en zijn verdedigend geen moment in de problemen geweest.' De HV heeft zich in de brede middenmoot genesteld van de derde klasse B. Kimberly Witteveen opende de score, gevolgd door een benutte strafbal van Mariska Krijgsman. Kimberly Witteveen en Megan Luyendijk bepaalden de eindstand op 4-0. Spijkenisse: Nicolette van Drunen; Vivian van Krimpen, Jillian Veloo, Charline Tieleman, Pernille Meeder; Megan Luijendijk, Jamie Zegers, Camilla Luijendijk; Evelien Schutte, Kimberly Witteveen, Lonneke van Breukelen. Isa Beeker, Daphne van Doorn, Mariska Krijgsman, Anieka Wubben en Centaine Tielemans kwamen ook in actie.