Olympia vergeet eerste overwinning binnen te slepen

Sport 125 keer gelezen

Goes- Olympia heeft in de staartwedstrijd in Goes een nipte 14-13 (3-3) nederlaag geleden tegen Blauw Wit Kloetinge.

'We hadden het heft in handen, maar konden het net niet afmaken', baalde coach Peter Buitendijk. 'We speelden vooral in de eerste helft verdedigend sterk, maar lieten aanvallend teveel kansen onbenut om van Blauw Wit weg te lopen. We liepen in de tweede helft van 3-3 door naar 6-9, hadden het toen moeten afmaken.' Blauw Wit kwam echter terug tot 9-9 waarna de ploegen gelijkwaardig aan elkaar waren. 'We hebben prima gespeeld, maar we vergaten tegen de concurrent de overwinning naar ons toe te trekken. Toch biedt het spel perspectief voor de komende wedstrijden.' Olympia: Lennart Orgers (4 keer), Jason Blakmoor (1 keer), Eline van der Wacht, Nadine van der Steen (2 keer, 60. Nienke Kros); Tanja van Buren, Dianne van der Steen, Glenn Everwijn (3 keer), Martijn van de Breevaart (1 keer, 55. Shane van Bree).