Fotografie: Theo van Kralingen

OHVV likt wonden na eerste nederlaag tegen GLZDelfshaven

Sport 271 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door de eerste thuiswedstrijd op eigen veld in de tweede klasse D met 0-2 (0-0) te verliezen van GLZDelfshaven.

'Net als in de voorgaande wedstrijden tegen GDA en Wateringse Veld/Gona speelden we een fantastische eerste helft waarin we het alleen niet konden afmaken en na de rust raakten we het voetbal een beetje kwijt en creërden we te weinig', jammerde trainer Rafael Andrade. De trainer zag Patrick van Dorp al na vijf minuten spelen een strafschop missen. 'Maar dan nog hadden we met kansen voor Brian van Dam en Jarno Huisman bij rust al met 0-3 voor moeten staan en zou de wedstrijd gespeeld zijn. Net als in de voorgaande wedstrijden kwamen we ook nu door een foutje met 1-0 achter. Met wat meer risico wilden we de gelijkmaker forceren, maar zij profiteerden van de geboden ruimte en was het over. Jammer dat we voor eigen publiek niet meer konden brengen. Het is zaak om thuis de wedstrijden te winnen en uit de puntjes te sprokkelen', aldus Andrade. OHVV gaat aanstaande zondag op bezoek bij SV Charlois.

OHVV: Rick Groenendijk; Davy van Velzen, Stanley Muth (78. Aron van der Steen), Slavisa Milojevic, Chris Peters; Patrick van Dorp, Mitco Milojevic, David Keijzerwaard (58. Saul Oost); Jarno Huisman, Brian van Dam, Dane Oost (72. Thomas Biesheuvel).